Директор ‎Coca-Cola Говард Баффет відвідав Україну — нардеп

У межах проекту «Жнива Перемоги», який фінансується фундацією Говарда  Баффета, українські аграрії отримали як благодійну допомогу 50 комбайнів, 49 тракторів та різноманітне с/г приладдя. Українцям із деокупованих територій, зокрема на посівну, фонд виділив $ 90 млн.

Про це повідомила пресслужба Мінагрополітики. 

Зазначається, що зустріч із Баффетом відбулася 30 серпня на тимчасово закритій для пасажирів станції київського метро «Хрещатик».

«Сьогодні допомога та інвестиції в сільське господарство України — це внесок у продовольчу безпеку мільйонів людей у всьому світі. Проблеми, які є сьогодні в Україні, це не тільки проблеми українців, а також США, ЄС та інших держав», — відмітив американський бізнесмен та меценат Говард Баффет.

Разом з тим, відмітив бізнесмен, зараз розробляється програма допомоги малим фермерам на наступний рік. Фонд підтримує розслідування щодо наслідків воєнних дій для аграрного сектору, а також розробку механізму компенсації втрат.

Окрім цього, Говард Баффет відвідав Рівненську область, де зустрівся з місцевими фермерами та попрацював комбайнером, зібрав пшеницю та завершив ранні жнива обрядом обжинок. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus