Падіння гвинтокрила у Броварах: загинуло керівництво МВС, є поранені діти (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС, внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС, поранені діти.  

Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко у Facebook.

«Сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар МВС‎»‎, — повідомив Клименко.

За його словами, всього наразі відомо про 16 загиблих, з них 2 дітей. З них 9 перебували на борту гвинтокрила.

«‎22 потерпілих перебувають в лікарні, з яких 10 дітей. На місці працюють всі профільні та спеціалізовані служби. Триває огляд місця події‎», — додав Клименко.

За даними ЗМІ загинули міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та і його перший заступник Євген Єнін. 

ОНОВЛЕННЯ

Президент Володимир Зеленський доручив СБУ та іншим уповноваженим органам з'ясувати обставини катастрофи гелікоптера. 

«Станом на цю хвилину 15 людей загинули. Точне число жертв трагедії наразі встановлюється», — зауважив Зеленський.

Він підтвердив, що серед загиблих — міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, державний секретар МВС Юрій Лубкович, їхні помічники, екіпаж гвинтокрила. Також президент проінформував, що травмовано 25 людей, у тому числі 10 дітей

Водночас він уточнив, що троє дітей загинули, адже гвинтокрил упав на територію одного з дитячих садочків. Зеленський також додав, що на місці трагедії працюють усі служби. 

«Мої співчуття всім рідним і близьким загиблих! Денис, Євген, Юрій, команда МВС. . . справжні патріоти України. Світла памʼять! Світла памʼять усім, чиї життя забрав цей чорний ранок!» — підкреслив президент.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Виконано за допомогоюDisqus