На міжнародній онлайн конференції презентували дашборд щодо експорту України в умовах повномасштабної війни

20 червня відбулася друга міжнародна онлайн-конференція «482 дні повномасштабної війни. Експорт української органічної продукції: виклики та можливості». На заході представили поточні державні інструменти підтримки органічних експортерів, зокрема Дашборд щодо експорту України в умовах повномасштабної війни.

Про це Latifundist.com повідомили в Офісі з розвитку підприємництва і експорту.

За допомогою цього дашборду можна переглянути обсяги українського експорту у 2021–2022 роках у розрізі місяців, категорій продукції, країн-партнерів та регіонів світу.

Також презентовано Каталог українських експортерів органічної продукції 2023, у  якому іноземні імпортери можуть знайти понад 100 національних виробників органічної продукції. 

Зазначимо, що участь в конференції взяло понад 100 слухачів, серед яких близько 20 представників іноземних компаній з Польщі, Нідерландів, Литви, Швейцарії, Канади, Франції, Великобританії та інших. 

Читайте також: ТОП-10 країн виробників пшениці в 2022/23 МР

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus