Збільшення врожаю олійних та сектор переробки обговорять на конференції BLACKSEA GRAIN & OIL-2023

14 вересня у Києві відбудеться міжнародна конференція BLACK SEA GRAIN & OIL 2023, на якій обговорять збільшення врожаю олійних та сектор переробки.

Новий сезон може встановити новий світовий рекорд з виробництва зернових та олійних культур. Але чи означатиме це сезон низьких цін на глобальному ринку? В середині липня ринок став свідком того, що ціни сировини та продуктів переробки, навпаки, зростали через погіршення очікувань урожаю сої в США та негативного впливу на урожай чергової спеки в Європі та Азії.

Кернел збільшив переробку олійних в чотири рази
Читати також

В Україні ціни на сировину вже майже півтора року слабо корелюють зі світовими трендами. Через воєнні перепони і обмежений експорт основні товари всередині країни залишаються набагато дешевшими за свої закордонні аналоги. Найбільш амбітні та продвинуті гравці активно налагоджують та розширюють переробку, обираючи для експорту не сировину, а продукти переробки. Для таких компаній обмеження щодо експорту пшениці чи ріпаку до деяких країн ЄС не є обмеженням, а навпаки відкриває нові можливості поставок борошна, олії чи шроту.

В новому сезоні в Україні очікується зростання виробництва олійних культур, що надихає на збільшення обсягів переробки.

Долучайтесь до Міжнародної Конференції BLACK SEA GRAIN & OIL 2023, 14 вересня у Києві та дізнайтесь:

  1. Які перспективи розвитку сектору переробки в теперішніх умовах.
  2. Чи буде сировина для внутрішньої переробки.
  3. Чи буде попит на продукти переробки зернових і олійних з боку світового ринку.
  4. В яких продуктах переробки з України зацікавлені країни-імпортери.
  5. Які ціни слід очікувати на продукти переробки зернових і олійних культур і чи будуть українські товари конкурентоспроможні на світовому ринку.
  6. Про нові кейси — проєкти будівництва заводів по переробці зернових і олійних

Сільське господарство та сектор переробки — це галузі, які найшвидше відновлять економіку України, і які є найбільш привабливими для інвесторів. Ринок літа-осені 2023 р — це абсолютно новий ринок, який вимагає вивчення його тенденцій і адаптації стратегій. Зустрічі на конференції BLACK SEA GRAIN & OIL 2023 дадуть змогу розглянути та проаналізувати активні коротко- та довгострокові тенденції нового сезону 2023/24.

Конференція обʼєднає фермерів, промисловість з переробки зернових та олійних культур, агрохолдинги, продовольчі, насіннєві та агрохімічні підприємства, сектор фінансів та логістики, трейдерів та експортерів, для налагодження ефективної взаємодії між усіма гравцями продовольчого ланцюга.

РЕЄСТРАЦІЯ
УЧАСТЬ ЗІ СТЕНДОМ
СПОНСОРСЬКІ МОЖЛИВОСТІ

Організатор події — консалтингова агенція УкрАгроКонсалт.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus