Аграрії зможуть придбати добрива за пільговою ставкою — у ПУМБ розповіли про нову програму

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розпочав співпрацю з компанією «Тімак Агро Україна», яка спеціалізується на продуктах для поліпшення структури ґрунту та живлення рослин.

Про це повідомила пресслужба банку.

Аграрії можуть придбати всю необхідну продукцію «Тімак Агро Україна» за пільговою ставкою від 0,01% річних з адаптованим до сезонності графіком погашення, без сплати комісії за надання кредиту.

Процес фінансування не вимагає проведення оцінки та нотаріального оформлення заставного майна.

Асортимент «Тімак Агро Україна» налічує понад 50 продуктів мінерального живлення та біостимуляції різних видів, тож стане у нагоді як при вирощуванні польових культур, так і для галузей ягідництва та овочівництва.

До його переліку входить така відома продукція, як комплексні гранульовані добрива серії Eurofertil, Duofertil, Eurocereal, Timacstart, азотно-сірчані добрива лінійки Sulfammo, мікрогранульовані стартові добрива Physiostart та Greenstart, рідкі стартові добрива Brio, водорозчинні добрива лінійки KSC, біостимулятори бренду Fertiactyl, Seactiv, Astelis та Maxifruit і інші.

Дізнатися більше про умови кредитування в ПУМБ можна, перейшовши за посиланням або зателефонувавши по номеру гарячої лінії: 0 800 501 275.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus