Feodal подарує на Re:farm доступ до моніторингу техніки та блоку планування

Останні два роки компанія Feodal активно зростала як компанія та сьогодні надає послуги не тільки в управлінні земельним банком, а і з моніторингу техніки, супутникової аналітики та створила автоматизований блок планування технологічних карт в своїй системі, та багато інших спеціалізованих інструментів. На конференції для спеціалістів в агро Re:farm, які відбудеться 8-9 лютого, компанія планує подарувати аграріям доступ до деяких своїх продуктів.

Про це повідомила пресслужба Feodal.

«Цього разу ми готові подарувати доступ до моніторингу техніки та блоку планування на 2024 рік в нашій системі. Для цього треба буде відсканувати QR-код на виступі Андрія Демʼяновича та залишити заявку. А також всі охочі, які прийдуть на виступ зможуть отримати 20% знижки на систему управління земельним банком», — йдеться у повідомленні.

Система Feodal сьогодні — це повноцінна система управління процесами виробництва, яка відрізняється простотою та високим рівнем автоматизації роботи техніки. В тому числі у Feodal створили унікальний блок технологічних карт та планування економіки на підприємстві, про що Андрій Демʼянович буде розповідати на заході.

Андрій Демʼянович

Тема виступу спікера «Ефективність чи мета?».

Виступ Андрія Демʼяновича можна знайти у напрямі «Бізнес» на конференції Re:farm.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus