НІБУЛОН придбав нові телескопічні навантажувачі Case IH Farmlift, вони вже працюють на 2 філіях

НІБУЛОН придбав нові телескопічні навантажувачі Case IH Farmlift за ексклюзивною пропозицією від Тайтен Машинері Україна. Вони вже працюють на філіях «Бессарабська» та «Колосівський елеватор», повідомила пресслужба Тайтен Машинері.

«Ми вдячні компанії Тайтен Машинері Україна та Case IH за партнерство. Цей навантажувач допомагає полегшити виконання складських операцій, обслуговування підприємства, а також прискорити завантаження/розвантаження збіжжя», — розповів Захар Мєдвєдєв, директор філії «Бессарабська». 

В нових телескопічних навантажувачах Case IH Farmlift збільшений до 1000 мотогодин міжсервісний інтервал, нейтралізація викидів завдяки компактній вихлопній системі HI-eSCR2 та технологія AFC, що забезпечує контроль напрацювання й телеметрію.

Вантажопідйомність навантажувачів — до 4200 кг, висота підйому — до 9 метрів. Подвійна гідравліка, постійний потік і насос на 140 л/хв, скорочують тривалість циклу, допомагаючи швидко та ефективно виконувати системні операції.

«Для обслуговування підприємства «НІБУЛОН» придбав комплект із люлькою, ківшом, вилами та мітлою. Заміна знаряддя відбувається швидко, фіксація гідравлічна — з кабіни. Електронна система самовирівнювання допомагає працювати з максимальною продуктивністю», — розповіли в Тайтен Машинері. 

Навантажувачі CASE IH Farmloft 737 наявні ексклюзивно у офіційного дилера бренду CASE IH на ринку України — компанії Тайтен Машинері Україна. Техніка доступна для огляду, тест-драйву та придбання. Найближчим часом заплановано проведення ряду відкритих демонстрацій машини по всій території України. Реєстрація для участі в безкоштовному ДЕМО-показі за посиланням: https://forms.gle/PH66q9AT75ZwfRCFA.

  • У вересні 2023 року Тайтен Машинері Україна вперше презентувала нову універсальну систему автоводіння під власним брендом.
  • В лютому компанія представила XAG P100 PRO — сільськогосподарський дрон-обприскувач, який збудований на основі прогресуючих технологій.
  • Тайтен Машинері вперше поставила культиватор BEDNAR VERSATILL VO_PROFI для українських аграріїв у квітні цього року.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus