В Україні представили новий дрон-обприскувач XAG P100 PRO

Компанія «Тайтен Машинері Україна» представила XAG P100 PRO — сільськогосподарський дрон-обприскувач, який збудований на основі прогресуючих технологій, поєднуючи підвищену міцність зі збільшеною вантажопідйомністю. Він має унікальну, як для агродрона, змінну конструкцію модуля, що забезпечує не лише швидке перемикання між завданнями з обприскування та розкидання, але й зручність при транспортуванні та зберіганні.

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Сільськогосподарський агродрон XAG P100 PRO успадкував конструкцію повноцінного квадрокоптера. Він здатний нести номінальне корисне навантаження до 80 кг та летіти з максимальною швидкістю 50 км/год. Нові системи розпилення та розкидання RevoSpray і RevoCast є двома основними вантажними модулями у вигляді інтелектуального баку для рідини об’ємом 50 л та контейнера для насіння або гранул ємністю 80 л», — йдеться у повідомленні.

Максимальна продуктивність з обприскування досягає 30 га/год, а розкидання — 1300 кг/год. Система розпилення Revospray оснащена потужними відцентровими роторами, які дозволяють у додатку смартфона змінювати розмір крапель від 60 до 400 мікрон, для оптимізації і налаштування залежно від культури та кліматичних умов. Потужність виливу перистальтичних насосів збільшена до 22 л/хв — це дозволить якісно вносити засоби захисту рослин на полях та садах. Система розкидання RevoCast з інтелектуальним шнеком-дозатором збільшує максимальну швидкість розкидання до 150 кг/хв. 

Великі двосторонні кришки забезпечують швидке та зручне заповнення баку. XAG P100 PRO  дозволяє працювати більшими дозами, тим самим підвищуючи загальну продуктивність та внесення добрив на 60%.

Радар виявлення перешкод також подвоїв свої характеристики. Виявлення перешкод збільшилося до 80 м і стало більш чутливим. Тепер розпізнавання оточення гарантує повну безпеку на полях будь-якої складності навіть під час роботи на максимальній швидкості. Додаток XAG One володіє функціями автоматичного інтелектуального планування маршруту, в залежності від форми та розміру поля.

Ще однією з ключових переваг агродрону XAG P100 PRO  є його здатність здійснювати обліт поля з метою створення детальних карт. Ця функція відкриває широкі можливості для аналізу та оптимізації сільськогосподарських процесів.

Для придбання XAG P100 PRO необхідно звернутися до компанії Тайтен Машинері Україна.

Виконано за допомогоюDisqus