Правекс Банк реструктуризував кредит НІБУЛОНу на 6 років

ПРАВЕКС БАНК та НІБУЛОН уклали двосторонню угоду про продовження реструктуризації кредиту на суму $5,5 млн, повідомила пресслужба агрохолдингу.

Підписуйтесь на наш YouTube: топи агрохолдингів без краваток

Сторони домовилися продовжити термін контракту на 6 років із пільговими відсотковими ставками та пільговим періодом для погашення боргу.

«ПРАВЕКС БАНК підходить до кожного кейсу з реструктуризації заборгованості індивідуально, враховуючи специфіку бізнесу та потреби клієнтів. Такий підхід дозволяє забезпечити найбільш ефективні фінансові рішення та підтримувати стабільні партнерські відносини», — заявив Юрій Литвиненко, директор департаменту управління кредитами ПРАВЕКС БАНК.

Реструктуризація кредиту допоможе НІБУЛОНу оптимізувати фінансові потоки та зосередитися на реалізації стратегічних проєктів, спрямованих на зміцнення та розвиток аграрного сектору України.

«Ми впевнені, що цей крок стане важливим стимулом для подальшого зростання та процвітання компанії, зміцнюючи наші позиції на ринку та сприяючи економічному розвитку країни», — зазначила Ірина Левківська, фінансова директорка НІБУЛОНу.

  • НІБУЛОН та Creditwest Bank Ukraine підписали реструктуризацію умов кредитного договору. Відповідно до досягнутих домовленостей термін дії кредитного договору було пролонговано на 6 років.
  • Також банк Восток реструктурував кредит НІБУЛОНу, пролонгувавши його терміном на 8 років з пільговою відсотковою ставкою та відстрочкою за терміном погашення основного боргу.
  • НІБУЛОН та «Райффайзен Банк» підписали двосторонню угоду з реструктуризації кредиту на суму $45 млн терміном на 6 років.
Виконано за допомогоюDisqus