Сівалка Väderstad Tempo дозволяє висівати повний спектр технічних культур

Завдяки зміні ширини міжряддя і налаштувань сівалка Väderstad Tempo дозволяє висівати повний спектр технічних культур — від дрібнонасіннєвих, наприклад ріпаку, до великонасінних, навіть гарбузів, пише Traktorist.ua.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

«Сівалка без проблем сіє всі технічні культури. Є великий вибір висівних дисків, які підбираються під будь-який вид насіння. Заміна дисків відбувається за секунди та без використання інструментів», — розповів Богдан Слободянюк, бренд-менеджер компанії «Ведерстад Україна».

Фахівець додав, що крім заміни висівних дисків також потрібно провести основні налаштування машини, а саме: глибину висіву, притискне зусилля, ширину міжряддя та розподіл насіння, тому що кожна культура індивідуальна і потребує своєї технології посіву.

«Можу сказати, що сою Tempo класно сіє. Ми раніше сіяли для Prograin з міжряддям 35 см та густотою 600 тис./га, то пізня соя їхніх сортів в нас давала 4,2-4,3 тонни з га, тобто більша площа живлення і вона краще гілкується. А щодо кукурудзи, то у нас був рекорд, коли ми зібрали 18 т/га, а загалом менше 10 т/га жодного разу не було», — зазначив Дмитро Пудрик, агроном господарства «Діброва і К».

Читайте також: В Väderstad порекомендували знаряддя для завершального обробітку ґрунту

Виконано за допомогоюDisqus