Україна та Сінгапур підписали меморандум — розширюють торгівлю харчовими продуктами

Держпродспоживслужба та Агентство харчових продуктів Республіки Сінгапур підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва у сфері безпечності харчових продуктів. Про це повідомили в українському відомстві.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Документ передбачає зміцнення двостороннього співробітництва між компетентними органами України та Сінгапуру. Це має сприяти взаємній торгівлі харчовими продуктами під час імпорту, експорту та реекспорту.

«Держпродспоживслужба продовжує працювати в напрямку розширення збуту української продукції на міжнародній арені. І укладений меморандум між компетентними органами України та Сінгапуру є одним із кроків, аби ще більше різноманітних категорій українського продовольства з’явилося на азійських ринках. Наразі до Сінгапуру відкрито 5 ринків, і на цьому не зупиняємось», — зазначив голова Держпродспоживслужби Сергій Ткачук.

  • У 2023 році для українських виробників м'яса птиці та продуктів з нього відкрили новий ринок збуту — Кувейт.
  • Первомайський молочноконсервний комбінат, що входить до складу «Волошкового поля», отримав дозвіл на експорт продукції в країни ЄС (єврономер) і вже постачає товари до низки європейських країн.
  • У червні компетентні органи України та Канади погодили ветеринарний сертифікат, який дозволяє українським виробникам яєчних продуктів експортувати продукцію до Канади.

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.

Виконано за допомогоюDisqus