Українські виробники мʼяса птиці зможуть експортувати продукцію до Кувейту

Для українських виробників м'яса птиці та продуктів з нього відтепер доступний новий ринок збуту.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

«Держпродспроживслужбою в тісній співпраці з МЗС відкрито новий ринок для збуту продуктів українського виробництва, а саме м'яса птиці та продуктів з нього до Держави Кувейт», — йдеться у повідомленні.

Відповідна форма міжнародного сертифікату оприлюднена на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в рубриці «Міжнародне співробітництво», в розділі «Ветеринарія та безпечність», в підрозділі «Сертифікати на експорт з України».

Зз переліком обов'язкових документів, що мають супроводжувати вантаж при експорті м'яса птиці та продуктів із м'яса птиці до Держави Кувейт можна ознайомитись на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі «Вимоги країн світу».

Нагадаємо, агрохолдинг МХП уклав акціонерну угоду про створення спільного підприємства з Desert Hills Veterinary Services Company Limited (DHV), «донькою» Tanmiah Food Company — провідного постачальника м'яса птиці та іншої м'ясної продукції на Близькому Сході.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus