Битва Агротитанів 2021

Дата
Серпень 2021, 19(Чт)
Час
09:00
Адреса
Україна, пгт Белогорье, Белогорский р-н, Хмельницкая область
Битва Агротитанов

Компанія «ЗААТБАУ ПРОБСТДОРФЕР УКРАЇНА» прийме участь у Битві Агротитанів на Хмельниччині у якості генерального насіннєвого партнера.

«ЗААТБАУ ПРОБСТДОРФЕР УКРАЇНА» вже понад 71 рік працює на максимальне забезпечення запитів агровиробників. У насіннєвому портфелі компанії понад 350 сортів близько 30 культур.

Селекція SAATBAU PROBSTDORFER давно вона стала рідною для української землі. Зернові, бобові, олійні та технічні культури ЗААТБАУ ПРОБСТДОРФЕР здобули добру славу та визнання по всій Україні.

19 серпня на демо полігоні SAATBAU PROBSTDORFER на базі господарства «Перлина Поділлля» можна ознайомитися з новинками потрфоліо, зокрема від ультраранніх до середньостиглих новинок. До прикладу ультраранні сорти АМБЕЛЛА (80-83 дні) та АДЕССА (85 днів), чудово підходять для пожнивних посівів, що є досить затребуваним нині трендом. І, що важливо, урожайність цих ультраранніх сортів на дуже високому рівні (для прикладу, цьогоріч вони закладають по 80 стручків на рослині). Середньостиглі сорти — АТАКАМА, АНГЕЛІКА І АКАРДІЯ — теж відзначаються чудовою продуктивністю, високим вмістом білку та олії в зерні.

Що стосується кукурудзи, то продажі насіння в Україні щороку зростають на 10-15%. З огляду на зміни клімату, селекціонери SAATBAU PROBSTDORFER особливу увагу надають створенню гібридів з раннім дозріванням. Це дозволяє мінімізувати вплив посушливих періодів навесні і влітку — і не втратити урожайність культури. На демо полі, зокрема, представлені новинки минулого та позаминулого років з поліпшеною стійкістю до посухи та стресів, які SAATBAU PROBSTDORFER маркує під брендом KLIMAFIT: Амелло (ФАО 240), Касандро (ФАО 250), Альбірео (ФАО 260) та Філмено (ФАО 280). Ці та інші гібриди селекції SAATBAU PROBSTDORFER не підведуть агровиробників навіть за складних погодно-кліматичних умов.

Заслуговує уваги агровиробників і селекція соняшнику SAATBAU PROBSTDORFER. Не дивлячись на те, що вона відносна молода, минулого року було зареєстровано продуктивні сучасні гібриди для технології Експрес. До речі, високоврожайний сульфо-гібрид ХЕЛЕСАН має шанси стати новітнім лідером соняшникових ланів. Також на демо полігоні представлені вже відомі на ринку гібриди для технології Clearfield Plus для як КАРРЕРА КЛП, МЕЛІТА ЦЛП.

Тож запрошуємо усіх бажаючих ознайомитися з новинками від SAATBAU PROBSTDORFER на Битві Титанів на Хмельниччині (господарство «Перлина Поділля», Білогірський р-н, Хмельницька область).

Виконано за допомогоюDisqus