Безпілотні технології в садівництві та овочівництві: можливості використання у Східній Європі та Центральній Азії

Дата
Вересень 2022, 27(Вт)
Час
10:00
Адреса
Україна, online, Zoom
Вебінар Безпілотні технології в садівництві та овочівництві: можливості використання у Східній Європі та Центральній Азії

На вебінарі «Безпілотні технології в садівництві та овочівництві: можливості використання у Східній Європі та Центральній Азії» експерти-практики розкажуть про типи хорти-дронів (типи дронів для овочівництва та садівництва) та про можливості використання дронів для моніторингу стану рослин та точкового внесення добрив та ЗЗР у полі та саду, у тому числі, і під сіткою або у закритому ґрунті.

Програма

Також будуть обговорені практичні моменти інтеграції дронів з іншими цифровими системами керування садом або полем, такими як метеостанції, сенсори, системи зрошення, фертигації тощо.

Буде зроблено огляд програмного забезпечення для аналізу даних, що збираються за допомогою безпілотників, та юридичних аспектів використання різних видів безпілотних літальних апаратів у країнах регіону.

Буде також порушено питання того, наскільки легко управляти дроном і за яких умов підприємство може розглядати придбання власного парку дронів, а коли краще послуги з обслуговування підприємств дронами. Нюанси застосування дронів у різних умовах, їх переваги та недоліки також будуть обговорюватися під час заходу, значна частина якого буде присвячена дискусії.

Участь безкоштовна

Реєстрація

https://east-fruit.com/uk/events/vebinar-bespilotnye-tekhnologii-v-sadovodstve-i-ovoshchevodstve-vozmozhnosti-ispolzovaniya-v-vo
Виконано за допомогоюDisqus