New Food Summit 2023

Дата
Листопад 2023, 21-22 (Вт-Ср)
Час
10:00
Адреса
Україна, м. Київ
New Food Summit 2023

New Food Summit 2023 — це перша в Україні подія про ідеї, технології та бізнеси, які змінюють ринок їжі.

Організатор події — компанія IdeasFirst. Генеральний партнер події — Volia Agri-Food Park, інтелектуальний партнер — Enzym Group.

Головна тема cаміту — Як українським гравцям не упустити можливостей, що виникають завдяки трансформації глобального ринку їжі

До формування програми New Food Summit залучені ключові експерти та представники Agro-, Bio-, Food-ринків України та Європи.

Саміт буде цікавий власникам та топ-менеджерам, які відповідають за розвиток бізнесу, вихід на нові ринки (в тому числі, міжнародні), створення нових продуктів та інновації.

Яким буде New Food Summit 2023?

  • Більше 45 доповідачів-експертів ринку з міжнародних та українських компаній.
  • Понад 350 учасників з наступних сфер: FMCG-корпорації, агрохолдинги, виробники харчових інгредієнтів та пакування, дистриб'ютори та рітейлери, гравці ринку доставки, інвестори та стартапи в сфері Food Tech, Bio Tech, Health Tech тощо.
  • Мікс практичних доповідей — свіжих кейсів — та огляду світових трендів споживання та виробництва їжі, спеціалізовані воркшопи та актуальні дискусії з ключовими гравцями ринку.
  • EXPO-зона, в якій будуть представлені інноваційні рішення та технології для Agro- та Food-сфер.
  • Нетворкінг-сесії з потенційними партнерами та інвесторами, неформальне спілкування та обмін досвідом.

Сторінка події у Facebook

Реєстрація

Участь можлива у форматах офлайн та онлайн.

https://www.newfoodsummit.com.ua/?utm_source=post&utm_medium=Facebook&utm_campaign=NFS2023&utm_content=NFS2023-Latifundist-event
Виконано за допомогоюDisqus