Польовий Агро Консиліум

Дата
Червень 2024, 28-Июль, 10 (Пт-Ср)
Час
09:00
Таймер
До події 10 днів
Адреса
Україна
Польовий Агро Консиліум

З 28 червня по 10 липня в рамках благодійної ініціативи «Світ відбудовує українське село» відбудеться «Польовий Агро Консиліум».

Освітній партнер події — платформа Культиварій. Весь контент буде оцифровано і зібрано у освітній курс.

Ніл Кінсі та незалежні агроконсультанти та професори провідних агроуніверситетів США приїдуть в Україну, щоб попрацювати з українськими агровиробниками на їхніх полях. Проєкт складається з трьох частин:

Візити до господарств: 28 червня — 8 липня

Учасники відвідають 8 фермерських господарств по всій Україні, де вони проведуть польовий скаутинг в 24 полях. У кожному полі буде викопаний шурф для детального аналізу ґрунту, кореневої системи, а також надземної частини рослин. Це дозволить експертам з США, Німеччини та Нової Зеландії країн обговорити та діагностувати агрономічні проблеми і розробити стратегії їх контролю та попереджувального управління.

Конференція: 9-10 липня

Після завершення польових візитів відбудеться дводенна конференція у Вінницькій області, де іноземні та вітчизняні фахові експерти підведуть підсумки своїх спостережень. Вони представлять ґрунтовні аналізи виявлених на українських полях проблем, порогів шкодочинності та запропонують теоретичні та практичні рекомендації для їх вирішення і недопущення в майбутньому.

Підсумкова робота: 1 місяць після події

Іноземні консультанти поділяться секретами адаптації західних агротехнологій до українських умов та запропонують практичні рекомендації щодо покращення технологічних карт кожного із 8 господарств. Впродовж місяця після завершення АгроКонсиліуму по кожному із господарств буде сформований детальний звіт, який міститиме збірник практичних рекомендацій.

Детальна програма події за посиланням

Реєстрація

https://traveliteagro.com/pak2024/
Виконано за допомогоюDisqus