СІЕЙТІ

Виробництво та продаж зернових
6246

«СІЕЙТІ» — це компанія, яка займається виробництвом і продажем зернових, олійних і бобових культур.

Земельний банк — більше 30 тис. га.

Топ 100 латифундистів України

Бенефіціар «СІЕЙТІ» — група компаній «Технологія».

Профіль бізнесу «СІЕЙТІ»

Рослинництво

«СІЕЙТІ» вирощує основні зернові та олійні культури як для внутрішнього споживання, так і на експорт. Співпрацюють з більш ніж 100 аграрними підприємствами регіону і поставляють продукцію 25-ти компаніям. «СІЕЙТІ» в роботі використовує сільгосптехніку John Deere, CaseIH, Kinze, PÖTTINGER та ін.

Елеватори

Підприємство «Вітчизна», яке входить з компанією «СІЕЙТІ» в одну групу, має власний елеватор на 89 тис. т одноразового зберігання.

Компанія надає послуги силосного і підлогового зберігання на 2 складських майданчиках в с. Розплідник і с. Заводи Конотопського району Сумської області.

Елеватор має свою залізничну колію і власний локомотив. Відвантаження зерна на автомобільний транспорт — 2 тис. то в добу, на залізничний транспорт — 2,3 тис. т на добу.

Тваринництво

Компанія є акціонером тваринницького комплексу.

Зернотрейдінг

Компанія «СІЕЙТІ» реалізує великі партії зернових, олійних і бобових культур з елеваторів Сумської області на умовах EXW, FCA, DAP, CPT, FOB.

Агентські послуги

Компанія надає комплексний супровід прямих експортних контрактів в країни ЄС і Близького Сходу — пошук кращої ціни, робота з міжнародними компаніями, орієнтація на кінцевого споживача, оптимізація витрат на логістику, забезпечення юридичної безпеки угоди, контроль своєчасної оплати за контрактом, забезпечення інтересів постачальника товарів на кожному етапі угоди.

Авансування сільгоспвиробників

Компанія «СІЕЙТІ» здійснює поставки для фермерських господарств і сільськогосподарських підприємств насіння, мінеральних добрив, гербіцидів і засобів захисту рослин під розрахунки з майбутнього врожаю.

Агролабораторія

«СІЕЙТІ» відкрила в Сумській області Центр сучасних досліджень грунту SAT-LAB. SAT-LAB орієнтована на аграрні підприємства, які зацікавлені у впровадженні точного землеробства. У Центрі сучасних досліджень грунту SAT-LAB надають послуги проведення аналізу грунту, мінеральних добрив, листової діагностики, а в майбутньому — і води.

Історія розвитку «СІЕЙТІ»

2014 р. — заснування компанії.

2019 р. — 19 квітня відбулося відкриття Центру сучасних досліджень грунту SAT-LAB в Сумській області.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Клименко Руслан
Клименко Руслан
Директор SAT-LAB компании
Котляревский Игорь Викторович
Заместитель генерального директора по агротехническим вопросам компании
Цупро Олександр Миколайович
Генеральний директор

Контакти