Укролия Органик

Производство органического масла
781

«Укролія Органік» — це перший в Україні завод, який спеціалізується на переробці органічної олії у смт. Диканька Полтавська обл. Входить до складу «Укролію».

Профіль бізнесу:

Виробництво:

Органічна високоолеїнова соняшникова олія.

Органічна класична олія.

Органічна соняшникова макуха.

Бренди:

ТМ Garna Organica

Підрозділи:

Система очищення побутових стоків - виконується очищення всього обсягу стічних вод і приводить воду у відповідність до встановлених норм. Очищення води настільки ефективне, що частина очищеної води використовується вдруге — для побутових господарських та технічних цілей

Твердопаливний котел, який застосовується для утилізації твердих відходів – лушпиння соняшника. За рахунок тепла, що генерується котлом, опалюються виробничі цехи, нагрівається вода, використовується у виробничих потребах пар. Система дозволяє вирішити проблему утилізації твердих відходів і при цьому отримувати корисне тепло для обігріву виробничих приміщень та використання пари для виробництва. Таким чином, у технологічному процесі на заводі природний газ не використовується взагалі.

Сертифікація:

Сертифікований за стандартом органічних продуктів Європейського союзу, швейцарським стандартом БіоСвісс, американським стандартом Міністерства сільського господарства — NOP.

Історія:

Листопад 2017 р. – «Укролія» запустила завод. Інвестиції в нього становили близько 50 млн грн.



Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти