Євросем

Вирощування зернових та технічних культур, виробництво комплексних добрив для польових культур
1214

«Євросем» — науково-виробнича компанія, що виробляє посівний матеріал соняшнику, кукурудзи та нішевих культур, а також комплексні добрива для польових культур.

Згідно з аналітичною системою YouControl, засновники — Дмитро Шацман (35%), Антон Посунько (65%).

Генеральний директор — Дмитро Шацман.

Профіль Facebook

Профіль Instagram

Профіль YouTube

Кількість працівників — 45.

Профіль бізнесу «Євросем»

«Євросем» виробляє гібриди соняшнику та кукурудзи селекції провідних європейських селекційних компаній під різні технології вирощування, також має власні зареєстровані гібриди соняшнику, сорти нуту та сочевиці. Компанія розробляє та виробляє комплексні добрива для стимуляції росту та розвитку рослин.

«Євросем» обирає найкращі гібриди завдяки щорічному тестуванню десятків комбінацій гібридів на власних дослідницьких ділянках, а також практикує і порівнює різні технології вирощування культур.

Основний асортимент соняшнику

Класична технологія

Технологія Sumo

Технологія Clearfield

Кукурудза

Добрива

Бренди компанії:  «Євросем», «Євростім».

У «Євросем» є власне технологічне рішення по доробці насіння соняшнику Євросем Преміум, що забезпечує комплексний підхід до захисту та живлення сходів:

  • фунгіцидна обробка трьома фунгіцидними компонентами — Флудиоксоніл, Металаксил–М і Тирам, що дозволяє захистити насіння та сходи від майже всього спектру захворювань на початкових етапах вегетації;
  • обробка поживним комплексом макро- та мікроелементів Євростім Преміум сприяє покращеному живленню паростка на ранніх стадіях росту та розвитку, збільшує енергію проростання;
  • обробка стимулятором росту (Stimulate) — ідеальне співвідношення фітогормонів, що активує ріст та розвиток рослини, стимулює поділ клітин, захищає від стресових впливів сходи та молоді паростки.

Компанія «Євросем» має науковий підрозділ Поле Знань, у рамках якого з 2015 року проводить польові дослідження різних технологій вирощування та вивчення способів підвищення врожайності. У рамках цього проєкту спільно з Інститутом рільництва та овочівництва НС Семе (Сербія, м. Нові Сад) також проводиться вивчення вовчка соняшникового (лат.Orobanche cumana) та методів боротьби з цим паразитом. Компанія входить у міжнародний консорциум з вивчення цієї проблематики та пошуку її рішення.

Відеопроєкти компанії «Євросем»

  • Відеопроєкт «Вовчкоборець», мета якого поділитися знаннями та досвідом боротьби з головною загрозою соняшнику в полі.

  • Відеопроєкт «Щотижневик Поле Знань», у рамках якого розповідається про польові дослідження, а також висококваліфіковані агрономи відповідають на практичні питання аграріїв.

ЗМІ про «Євросем»

Історія розвитку «Євросем»

2013 р. — заснування компанії «Євросем».

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Шацман Дмитро Олександрович
Співвласник, генеральний директор
Посунько Антон Олегович
Співвласник, комерційний директор
Посунько Алла Володимирівна
Директор із маркетингу

Команда

Мурсюкаєв Філіп
Регіональний менеджер
Бухтик Сергій
Регіональний менеджер
Маховий Андрій
Регіональний менеджер та фахівець з агрономічного сервісу

Контакти

Діяльність

ЗЗРНасінняДобрива