OSTCHEM RETAiL

Продаж та прямі постачання мінеральних добрив
618

OSTCHEM RETAiL займається організацією продажів та прямим постачанням мінеральних добрив від заводів-виробників холдингу Ostchem кінцевому споживачеві (агровиробнику України).

OSTCHEM RETAiL є частиною холдингу Ostchem та розвивається в рамках стратегії холдингу як національна мережа, що здійснює прямі постачання мінеральних добрив українським господарствам по всій території України.

Керівник напряму OSTCHEM RETAiL — Євгеній Хуриленко.

Спільно із заводами OSTCHEM, OSTCHEM RETAiL гарантує надійність постачання азотних добрив за вигідними цінами виробника. Заводи OSTCHEM та OSTCHEM RETAiL також гарантують високу якість усієї продукції, яку постачають, та її повну відповідність міжнародним та вітчизняним стандартам.

Для максимального сприяння зручному, швидкому та вигідному фінансуванню угод із закупівлі азотних добрив українськими агровиробниками OSTCHEM RETAiL тісно співпрацює із фінансовими установами.

OSTCHEM RETAiL разом із банками-партнерами вже запропонувала своїм клієнтам із агросектору широку лінійку ексклюзивних цільових програм кредитування. Ці програми допомагають українським агровиробникам на вигідних умовах купувати мінеральні добрива в кредит за пільговими відсотковими ставками в різні періоди часу протягом усього календарного року.

Місія OSTCHEM RETAiL — максимальне сприяння підвищенню продуктивності українського сільського господарства, підтримка зростання вітчизняних агропідприємств шляхом забезпечення агрогосподарств найсучаснішими мінеральними добривами українського виробництва, зокрема й за допомогою вигідних цільових схем фінансування (кредитування) бізнесу.

Банки-партнери:

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Хуриленко Євгеній
Керівник напряму

Контакти