Світ Агротехнологій

Фінансово-аналітичні послуги
101

«Світ Агротехнологій» — компанія, що надає фінансово-аналітичні та консалтингові послуги на ринку сільського господарства України.

Директор — Чередніченко Сергій.

Профіль LinkedIn

Профіль бізнесу «Світ Агротехнологій»

Операційний агроаудит

Операційний агроаудит — фінансова модель агропідприємства рослинницького напряму діяльності, що дозволяє приймати та аналізувати складні зовнішні ситуації, а також приймати зважені рішення при кредитуванні чи інвестуванні в підприємство.

Операційний агроаудит дозволяє розрахувати та встановити кредитний ліміт, виходячи з реально понесених витрат агропідприємства на виробничий цикл; оцінити якість технології ведення бізнесу клієнта; ступінь впливу кліматичних факторів; фактичну рентабельність бізнесу; визначити клієнта з найбільш ефективним методом господарювання. Моніторинг ступеня вегетації дозволяє контролювати інформацію про площу сівби та наявність посівів, оперативно оцінювати стан посівів на рівні поля протягом усього сезону вегетації, врожайність, оцінювати ризики загибелі посівів, коригувати встановлені кредитні ліміти, виходячи з отриманої фактичної інформації порівняно з плановою.

Експрес-агроаудит 

Експрес-агроаудит був розроблений на основі спеціалізованого продукту «Операційний агроаудит», заснований на застосуванні сучасних методів та унікальних технологій. Має певні переваги та протягом п'яти років довів свою ефективність в оцінці виробничого циклу та фінансового стану сільгосппідприємств рослинництва.

«Фінансовий путівник аграрія»

«Фінансовий путівник аграрія» — це управлінська модель, розроблена спеціально для малих та середніх підприємств агробізнесу на основі успішного досвіду управління фінансами великих аграрних компаній. Використовуючи її, можна оцінити поточний стан аграрного підприємства, визначити його проблемні місця, спланувати елементи виробничо-господарської та фінансової діяльності, порівнявши ці дані з підприємствами-конкурентами.

«Путівник» містить детальний аналіз та графічну візуалізацію взаємопов'язаних між собою аналітичних пакетів. Він створений для керівників аграрних підприємств і відображає всі процеси, що протікають на підприємстві у вигляді зрозумілих наборів даних. Користувач може простежити необхідні йому операції та прийняти виважене управлінське рішення.

Партнери: «ПУМб», Geosys, «ОТП Банк», Програма кредитування ММСП, програма ділових консультаційних послуг.

Історія розвитку «Світ Агротехнологій»

2008 р. — заснування компанії «Світ Агротехнологій», основним напрямом діяльності якої до 2011 р. був продаж сільськогосподарської техніки (дилер компаній CNH, Kuhn, Gallignani, Capello и других), а також ЗЗР і добрив.

З 2011 р. — компанія спеціалізується на наданні фінансово-аналітичних консалтингових послуг підприємствам сфери АПК.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Контакти