Мелітопольська черешня

Виробництво фруктів, вирощування зернових та олійних культур
530

Група компаній «Мелітопольська черешня»це сільськогосподарські підприємства, які спеціалізуються на вирощуванні плодово-ягідних, зернових, олійних і технічних сільськогосподарських культур.

Земельний банк — 13 тыс. га, представлений у трьох областях України — Запорізькій, Херсонській та Харківській.

Профіль Facebook

Профіль LinkedIn

Профіль Instagram

Профіль бизнесу «Мелітопольська черешня»

«Мелітопольська черешня» — компанія з виробництва фруктів на півдні України. Основна продукція — черешня, яблука, малина, суниця та абрикос.

Загальна площа садів та плантацій становить 1,2 тис. га, більшість з яких — нові насадження з використанням новітніх агротехнологій. В період збору врожаю компанія працевлаштовує до 1 тис. сезонних робітників.

Також компанія займається вирощуванням зернових, олійних та технічних культур. При виборі сортового складу зернової групи віддає перевагу вітчизняній селекції,  а по олійній та технічній групам  іноземній селекції відомих компаній Syngenta, Limagrain та DuPont Pioneer.

Підприємства групи володіють складськими приміщеннями, які відповідають українським стандартам по зберіганню плодово-ягідної та зернової продукції, а також постійно розвивають та збільшують свої виробничі потужності.

ГК «Мелітопольська черешня» активно інвестує у власний автотранспортний та сільськогосподарський парк, де представлені моделі провідних світових виробників, серед яких MAN, Renault, John Deere, New Holland, Horsch, Claas, Case, Caterpillar тощо.

Соціальна відповідальність

Група компаній «Мелітопольська черешня» приділяє багато часу благодійності. Активно підтримує спорт через фінансування міського футбольного клубу «Мелітопольська черешня». Надає спонсорську допомогу у проведенні Всеукраїнського турніру з вільної боротьби за «Кубок Мелітополя» та змагань «Турнір поколінь» з тріатлону.

Компанія поважає і соціальний аспект життя, адже однією з місій «Мелітопольської черешні» є зміна життя людей на краще. Так, вона є спонсором автопробігу «Дорогами перемоги» на згадку про загиблих під час Другої Світової війни, проводить іміджевий фестиваль «Черешнево», а також підтримує проект «Найкрасивіші жінки України».

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Команда

Станчевська Каріна
Фінансовий директор