Plukon Food Group

Виробництво м'яса птиці
224

Plukon Food Group — один з найбільших гравців на європейському ринку птахівництва, що постачає продукти з курки та готові страви провідним європейським партнерам у сфері продуктів харчування.

Профіль LinkedIn

Профіль бізнесу Plukon Food Group

Plukon Food Group пропонує:

  • продукти з курятини;
  • концепції харчування;
  • інновації продукту.

Має 27 офісів у шести країнах та понад 6500 співробітників, 

Plukon Food Group керує одинадцятьма птахівницькими підприємствами та сімома заводами з переробки та упаковки в Нідерландах, Німеччині, Бельгії, Франції та Польщі, де щотижня забивають та обробляють 9 мільйонів курчат.

Компанія має власну лабораторію, яка проводить мікробіологічні, хімічні дослідження та дослідження терміну зберігання для компаній Plukon Food Group, інкубаторіїв та птахофабрик у Нідерландах, Бельгії, Німеччині, Франції та Польщі. Лабораторія відіграє важливу роль у запобіганні, відстежуванні та викоріненні кампілобактерій, сальмонел та листерій.

Лабораторія тісно співпрацює зі своїми партнерами, включаючи Вагенінгенський університет та дослідницький центр, а також обслуговує De KuikenaeR, інкубаторії, птахівницькі господарства та суміжні галузі.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти