Viterra

Логістика, переробка, зберігання, портові термінали
125

Viterra — глобальний агропромисловий бізнес із операціями в Канаді, Сполучених Штатах, Австралії, Новій Зеландії та Китаї.

Дочірня компанія в Україні — Viterra Ukraine.

Профіль бізнесу Viterra

Viterra — світовий лідер у галузі виробництва, обробки, переробки та експорту сільськогосподарської продукції. Компанія здійснює продаж сільгосппродукції до країн Азії, Америки та Європи.

Viterra має підприємства з виробництва матеріально-технічних ресурсів, потужності із зберігання та перевалки сільгосппродукції, масложирові та комбікормові підприємства. Компанія має представництва в Японії, Швейцарії, Сінгапурі та США.

Компанія володіє 6-ма портовими об'єктами, елеваторами, переробними заводами. Зокрема, Viterra володіє двома заводами з переробки олійних культур у Канаді. Її завод з переробки ріпаку в Ste. Agathe, Manitoba виробляє натуральну рапсову олію. Тут також виробляється ріпакове борошно для свиней, птиці.

У Беканкурі (Квебек) Viterra має підприємство з переробки ріпаку та сої. Завод виробляє олію, призначену для продовольчого та промислового ринків, а також шрот для тваринництва.

Профіль бізнесу Viterra

2007 р. — створення акціонерного товариства Viterra.

2009 р. — приєднання австралійської компанії ABB Grain до Viterra.

2012 р. — поглинання Glencore компанії Viterra.

2020 р. — Glencore провела ребрендинг на Viterra.

2022 р. — Viterra придбала зернову компанію Gavilon Agriculture Investment, Inc. (Gavilon), яка займається виробництвом, зберіганням та дистрибуцією зернових та олійних культур, кормів та харчових продуктів.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти