ТАД

Виробництво спецтехніки
155

«ТАД» — компанія, що спеціалізується на виробництві спецтехніки: причепів і напівпричепів (тралів) для перевезення негабаритних вантажів та алюмінієвих-самоскидів зерновозів.

Бренд — TAD.

Директор — Мельник Віталій.

Профіль Facebook

Профіль Instagram

Профіль YouTube

Профіль TikTok

Профіль бізнесу «ТАД»

Напрями діяльності:

  • виробництво спецпричепів;
  • перевезення негабаритних вантажів.

Причепи-напівпричепи які виробляються під торговою маркою TAD, можуть мати від двох до десяти осей і до 120 т корисного навантаження, різні варіанти завантажувальних платформ і типів заїзду.

Будучи одним з найбільших перевізників таких вантажів в Україні, компанія із 2000 року, успішно впроваджує практичний експлуатаційний досвід у власне виробництво напівпричепів. Так, з 2019 року перші алюмінієві зерновози вже проїхали сотні тисяч кілометрів, а загальна їхня кількість на дорогах — вже більше двохсот.

Трали сімейства TAD.Classic може комплектуватися трьома типами вантажних майданчиків: «широка», «універсальна», «ласточка» з висотою від 150 мм, шириною до 3500 мм і довжиною до 16 м (телескоп або вставки) корисної вантажної площадки. Комплектується як звичайними осями, так і примусово керованими (гідравлічними). Має гідравлічний або пневматично від’єднувальний передній гузнек для навантаження-розвантаження самохідної техніки.

Для виробництва напівпричепів використовуються комплектуючі відомих виробників зі світовим ім’ям. Зокрема, компанія співпрацює із такими постачальниками, як:

  • BPW і SAF (постачають осі для напівпричепів);
  • WABCO (пневматичне обладнання);
  • WAS (світлове обладнання та електрика);
  • а також TRIDEC, Pewag, Rud, Hyva, Jost і т.д.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

ТракториКомбайни