Напівпричепи об’ємом 55 м³ найбільш популярні серед українських аграріїв — TAD

Алюмінієвий напівпричіп-зерновоз TAD
Алюмінієвий напівпричіп-зерновоз TAD
Джерело фото: TAD

Напівпричепи об’ємом 55 м³ є найбільш популярними серед українських аграріїв адже вони підходять майже для всіх агропідприємств і для всіх типів перевезень, говорить менеджер із продажів українського виробника напівпричепів компанії «ТАД» Артем Мельник.

«Зазвичай, якщо проаналізувати господарства, то в південній та центральній частинах України використовують напівпричепи 55 кубів. Друге місце — 50-кубові напівпричепи», — пояснює Артем Мельник.

За його словами, вони користуються попитом у центральних та західних регіонах України, бо там вирощують кукурудзу, пшеницю, сою, для яких потрібно багато кубів.

Читайте також: Правильний вибір напівпричепа в господарство: на що аграрію варто звернути увагу

«85% напівпричепів, які ми виготовляємо є 50-55 кубовими. Також у невеликому об’ємі ми ще пропонуємо напівпричепи 60 та 60+ кубів, які частіше купують аграрії із південних регіонів (Одеська та Миколаївська області), де домінуючою культурою є соняшник», — розповів про виробництво TAD Артем Мельник.

Компанія на етапі замовлення може врахувати побажання замовника стосовно висоти напівпричепа: або зменшити висоту, або підібрати більш точну конфігурацію для того, щоб зберегти необхідний об’єм.

Згідно зі стратегією розвитку АПК України, планується будівництво 8 заводів із виробництва сільгосптехніки.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus