MCT

Оптова торгівля сільськогосподарською продукцією
68

MCT (M-Commodities Trading) — швейцарська торговельна компанія агропромислового спрямування, що працює на міжнародних ринках.

Офіційна назва: MCT SA (Swiss).

Кількість співробітників: 15.

Штаб-квартира: Женева, Швейцарія.

Офіційні представництва: Франція, ОАЕ, Польща.

Компанія займається торгівлею насипними сільськогосподарськими товарами (зернові культури, добрива тощо), організовуючи доставку морським, наземним транспортом та контейнерами.

Профіль бізнесу MCT

Діяльність в Україні

MCT купує продукцію в українських підприємств, виробників аграрної продукції як в портах Одеси, Миколаєві, Дунайських портах, так і на західному кордоні. Таким чином компанія забезпечує доступ української агропродукції до ринків у всьому світі.

MCT має гнучку систему логістичних рішень для побудови логістичних маршрутів з оптимальним співвідношенням ціни та швидкості.

Основними напрямами експорту українського представництва компанії є:

  • зернові культури (пшениця, кукурудза, ячмінь);
  • олійні культури (ріпак, соя, соняшник);
  • продукти переробки (борошно, крупи, масло, шрот).

Історія розвитку MCT 

Початковою метою компанії було поєднання попиту та пропозиції між представниками агропромислової сфери та між покупцями і продавцями в країнах Західної та Східної Європи.

Після налагодження відповідних логістичних ланцюжків географія діяльності MCT почала органічно розширюватися та виходити за межі європейського регіону, поступово охоплюючи різні країни Африки, Америки та Азії.

Компанія має широкий пул партнерів та контрагентів для реалізації угод будь-якого масштабу.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Трейдинг