Лігрет

Продаж теплової енергії, виробленої з традиційних та альтернативних джерел енергії
459

«Лігрет» (Ligret) — група компаній, яка працює у сферах енергетики, консалтингу й трейдингу.

До складу групи компаній «Ligret» входять: «Лігрет Енерго», «Лігрет Трейдинг», «Лігрет Консалтинг» та інші.

Генеральний директор та головний бенефіціар — Кирюшин Артем.

Профіль Instagram

Профіль Facebook

Профіль бізнесу «Лігрет»

«Лігрет» працює на ринку теплопостачання з 2011 р. Займається виробництвом, транспортуванням та постачанням теплової енергії до кінцевого споживача в 11 областях України. Під управлінням знаходяться котельні загальною тепловою потужністю до 650 Мвт.

Компанія надає повний спектр послуг у сфері альтернативної й теплової енергетики: від будівництва об'єктів до впровадження технологій та продажу енергії.

У 2022 р. компанія «Лігрет» розширила свою діяльність й почала розвивати трейдерський напрямок. Основний напрямок діяльності трейдингу — закупівля та продаж електроенергії, природного газу, сільськогосподарської продукції й технічного обладнання. 

Компанія займається виробництвом теплової енергії із традиційних (газ, вугілля) та відновлювальних джерел енергії (відходи сільськогосподарської продукції, деревообробної продукції).

«Лігрет» надає повний спектр послуг у сфері альтернативної енергетики (сонячна та вітрова): від будівництва об'єктів до впровадження технологій та продажу виробленої енергії в енергосистему.

Компанія займається імортом та експортом продукції: промислове обладнання, пелета, сільскогосподарські культури: нішові (просо, льон, сорго), зернові (пшениця, кукурудза) та олійні культури (соя, ріпак, соняшник), а також продукти їх переробки (шроти, олії). 

ЗМІ про «Лігрет»:

Історія розвитку «Лігрет»

2011 р. — створення підприємства «Зелена Енергія Т»; отримано $12 млн інвестицій; відкрито 7 дамб для видобутку торфу в Київській області.

2012 р. — будівництво 8 котелень для лікарень та шкіл Київської області; будівництво найбільшої котельні, яка працює на біомасі в м. Славутич Київської області; розгортання 10 деревообробних підрозділів; закупівля деревообробного обладнання.

2013 р. — 15 котелень у Київській, Миколаївській та Кіровоградській областях; партнерство з групою «Поліенерго»; запущено котельню в м. Славутич — 10,5 МВт.

2014 р. — партнерство з компанією «Укртепло», яка має 110 котелень; додано ще 30 котелень.

2015 р. — створення «Лігрет»; партнерство зі «СТЕК».

2017 р. — 19 котелень передано від «СТЕК» до «Івано-Франківськтеплоенерго»; «Лігрет» забезпечує тепловою енергією 50% населення міста Івано-Франківська.

2018 р. — заснування «Лігрет Консалтинг»; ребрендинг Ligret Group; засновано ТМ «ГРІЄ».

2020 р. — «Лігрет Консалтинг» проводить консультації для комунальних підприємств; успішно розроблено та реалізовано стратегію модернізації та вдосконалення систем теплопостачання для багатьох міст.

2022 р. — створення «Лігрет Трейдинг», «Лігрет Іст»,», «United Trade»; ексклюзивне дилерство з «Fmt Group»; постачання в Україну генераторів та силових трансформаторів; «Лігрет» починає фокусуватися на торгівлі (імпорт та експорт); партнерство з Solvd Inc.

2023 р. — фокус на альтернативній енергетиці в Україні та Європі; робота над додатковими джерелами альтернативної енергії, такими як вітрова та сонячна станції.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Тимощук Михайло Володимирович
Власник Taurus Trade LTD, керівник аграрного напряму «Лігрет Трейдинг» групи компаній

Контакти

Діяльність

Трейдинг