Віліс

Виробництво макаронних виробів
205

«Віліс» — один із найбільших українських виробників харчової промисловості, що виготовляє понад 16 видів короткорізаних і 3 видів довгорізаних макаронних виробів, яблучного повидла та ароматизованих наповнювачів. 

Торгові марки: «ВІЛІС», «Макарелла», Italino, Viverelli.

Директор — Жабчик Віктор.

Профіль Facebook

Профіль YouControl

Профіль бізнесу «Віліс»

«Віліс» виготовляє продукцію під власними торговими марками, а також під замовлення для таких торгових марок: «Премія», «Повна чаша», Extra, «Суперово», «Наш край», «Кухарочка», «Перший ряд», Clever, Marka Promo, Piatto, Family, Margarita тощо.

«Віліс» реалізовує власну продукцію по всій території України, а також в країнах американського континенту, Європи та Африки. Останні роки триває активна співпраця з більше ніж 10 країнами світу: з Словаччиною, Грузією, Чехією, Молдовою, Венесуелою, Панамою, Габоном, Анголою та іншими.

Виробництво «Віліс» відповідає світовим нормам та стандартам. На підприємстві запроваджена система управління безпечності харчових продуктів відповідно до ДСТУ 7043:2009, ISO 22000:2005, ISO 9001:2015 і вимог міжнародної системи «НАССР» та сертифікату HALAL.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Жабчик Віктор
Співзасновник та директор

Контакти

Діяльність

Інше