Компанія ТАС АГРО збільшує заробітну плату працівникам виробничих підрозділів, котрі працюють під час війни

Керівництво компанії «ТАС Агро» прийняло рішення з 1 березня 2022 року співробітникам, які безпосередньо залучені у виробничий процес, виплачувати подвійну заробітну плату.

Про це Latifundist.com повідомили у пресслужбі компанії.

«У цей складний час ми високо цінуємо мужність і професіоналізм наших працівників. Враховуючи виклики та небезпеки, з якими стикаються наші люди, ми прийняли рішення збільшити вдвічі оплату праці у виробничих підрозділах. Я щиро дякую всім працівникам «ТАС Агро» за невтомну працю та за любов до нашої рідної землі», — підсумував Нил Немировченко, в.о. генерального директора компанії.

За словами Нила Немировченка, виробничі процеси на кластерах організовані на найвищому рівні. Працівники агрохолдингу повністю забезпечені всім необхідним — від доставки на робочі місця до харчування в полях.

Незважаючи на війну в Україні, компанія продовжує підтримувати продовольчу безпеку нашої держави.

«Усвідомлюючи свою відповідальність перед українським народом, ми організовуємо і виконуємо весняно-польові роботи», — зазначили в компанії.

На полях Західного і Центрального кластерів агрохолдингу розпочато внесення добрив. Команда «ТАС Агро» робить усе можливе для стабільної і безперебійної роботи структурних підрозділів. Це дозволить нам якнайшвидше почати відбудовувати Україну після нашої перемоги над ворогом.

Нагадаємо, що компанія «Волошкове поле» долучилась до допомоги населенню України, яке постраждало від військових дій РФ на території України.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus