Corteva Argiscience порадила аграріям РФ шукати собі інших постачальників насіння

Компанія Corteva Agriscience у листі зверненні до аграрії Російської Федерації повідомила, що ймовірно поставок насіння в країну не буде. А також порадила шукати собі інших постачальників.

Про це написав на своїй сторінці Facebook Володимир Мірненко, бренд-менеджер компанії «Пьоттінгер Україна», з посиланням на російські агросайти. А також додав скріни листа-звернення.

Зокрема, у листі, який підписаний Олександром Козачком, генеральним директором Corteva Agriscience в Росії, зазначається наступне:

В звʼязку з тим, що ситуація з поставками насіння з Європи кардинально змінилася, а також високою ймовірністю недопоставки насіння, ми переконливо просимо вас зупинити платежі за насіння. Також інформую вас, що усі передплати, отримані з 24 лютого 2022 року будуть вам повернені. Прошу вас почати роботу по придбанню насіння у інших постачальників. Дякуємо за розуміння, будемо тримати вас в курсі подій.

На офіційних сайтах компанії в Росії та глобальному сайті немає свіжих пресрелізів, які би підтверджували чи спростовували ситуацію.

Нагадаємо, що Роман Лещенко розповів, які заходи вжила держава для забезпечення безперебійних поставок продовольства в населені пункти України.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus