Біогазовий комплекс МХП визнано одним з найкращих у світі

Український біогазовий комплекс компанії МХП визнано одним з найкращих у світі.

Про це повідомила спілка Global 100RE Ukraine на своїй сторінці в Facebook.

Зазначається, що серед фіналістів всесвітнього конкурсу біогазових технологій AD&Biogas Industry Award 2022 присутній український проєкт біогазового комплексу агроіндустріального холдингу МХП, який визнано одним з найкращих у світі в категорії AD Circular Solution.

«Компанія МХП успішно реалізовує модель циркулярної економіки, яка відповідає найкращим практикам у світі, що сьогодні в чергове підтвердили глобальні інституції, зокрема Всесвітня біогазова асоціація (World Biogas Association)‎», — зазначається в повідомленні.

Відмічається, що МХП в умовах війни продовжує ефективно трансформувати відходи виробництва у відновлювану електроенергію, «зелене» тепло та «чисті» органічні добрива. Адже бізнес та економіка, що побудована за циркулярною моделлю можуть бути повністю незалежними.

В повідомленні додається, що це приклад того як необхідно продовжувати скорочувати викиди парникових газів, замінювати імпортний газ та добрива, відновлювати родючість ґрунтів, та працювати над новими інноваційними рішеннями для зміцнення енергетичної та продовольчої безпеки, навіть у воєнних умовах.

«Після перемоги відбудуємо країну за найкращими екологічними стандартами та найновішими й найчистішими технологіями»‎, — акцентували в Global 100RE Ukraine.

Нагадаємо, що Уряд планує встановити нульову ставку ПДВ на біопаливо.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus