Помер відомий діяч АПК та колишній нардеп Олександр Бакуменко

Олександр Бакуменко, відомий аграрій та колишній нардеп
Олександр Бакуменко, відомий аграрій та колишній нардеп
Джерело фото: Agropolit.com

Вчора, 11 квітня 2022 року, на 62-му році життя помер народний депутат України восьмого скликання, заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, голова ради директорів Асоціації «Союз птахівників України», генеральний директор Асоціації «Союз кормовиробників України» Бакуменко Олександр Борисович

Про це повідомила пресслужба Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики.

Повідомляється, що Олександр Борисович після закінчення Харківського зооветеринарного інституту з 1985 працював в багатьох сільськогосподарських підприємствах в галузі птахівництва та займався громадською діяльністю. У 2003 році був обраний головою ради директорів Асоціації «Союз птахівників України», а у 2007 році став генеральним директором Асоціації «Союз кормовиробників України».

Зазначається, що Олександр Бакуменко у 2006 році брав участь в роботі International Poultry Council (США) та Національної сільськогосподарської палати України. Також у 2007 році при Кабінеті Міністрів України була створена Рада національних асоціацій товаровиробників, в якій Бакуменко О.Б. очолював Комітет з питань захисту внутрішнього ринку.

Додається, що Олександр Борисович в рамках діяльності щодо захисту вітчизняного товаровиробника регулярно привертав увагу до гострих проблем сільського господарства України, завжди відстоював інтереси вітчизняного аграрного сектору та українських сільгосптоваровиробників.

«Колектив Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким Олександра Борисовича», — йдеться в повідомленні.

Редакція Latifundist.com висловлює співчуття рідним та близьким Олександра Бакуменка.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus