У 2022 році ринок сільськогосподарської техніки в Україні може впасти до 80% — Кришко

Загалом ринок сільськогосподарської техніки впаде за найбільш оптимістичним прогнозом не менше ніж на 50% у 2022 році. Для когось це може бути 50%, для когось 80% і більше, буде залежати від стратегії кожної компанії та поточної ситуації в країні.

Про це розповів директор BEDNAR в Україні Михайло Кришко в матеріалі «‎Ринок сільськогосподарської техніки в Україні через війну скоротиться не менше ніж на 50% в 2022 році — директор BEDNAR в Україні» на Latifundist.com. ‎ 

«Мені, як патріоту України, хотілося б, щоб найбільше втратили в Україні ті бренди, які вирішили не виходити з ринку росії, але це залежить від свідомої позиції наших аграріїв, чи будуть вони враховувати цей фактор при виборі агрегата чи ні», — коментує директор BEDNAR в Україні.

Михайло Кришко також зазначає, що в довоєнні часи Україна активно боролася за першість у рейтингу річного обороту компанії, і очікувала в 2022 році отримати до 20% від загального обороту компанії. 

«‎Після нашої Перемоги, Україна має посісти впевнене перше місце серед усіх ринків BEDNAR. Адже у компанії більшість агрегатів створюється саме під великі господарства, як в Україні»‎, — відзначає Михайло Кришко.  

Нагадаємо, що цього тижня Ян Беднар, бізнес директор компанії BEDNAR FMT, відвідав Україну та зустрівся з українськими дилерами для обговорення актуальної ситуації на ринку України в умовах війни.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus