Агрохолдинг HarvEast закликав українців не співпрацювати з рашистами

Агрохолдинг HarvEast, більшість земельного банку якого тимчасово окупована російськими військами, різко засудив дії громадян України, які погодилися співпрацювати з державою-агресором.

Про це йдеться в офіційній заяві компанії HarvEast опублікованій на сторінці в Facebook

«Вважаємо будь-яке сприяння українців державі-агресору злочинним та неприпустимим», — зазначено у заяві компанії.

Зазначається, що компанія HarvEast не веде діяльності на тимчасово окупованих територіях. Доступ до її активів, які там знаходились, було втрачено, про що подано відповідні заяви до правоохоронних органів України. Компанія наголошує, будь-яке захоплення чи використання її активів у регіонах, зайнятих країною-агресором, є несанкціонованим і буде законно переслідуватись.

«‎HarvEast має намір активно сприяти тому, щоб після звільнення всіх українських територій від російських загарбників, зрадники та колаборанти, які керували активами HarvEast у тимчасово окупованих регіонах, були засуджені згідно з чинним законодавством України»‎, — підсумували в агрохолдингу. 

Нагадаємо, що представники українського агробізнесу направили понад $100 млн на допомогу армії.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus