В Україні представлений новий високоврожайний гібрид соняшнику

Компанія «Євросем» представила новий високоврожайний гібрид соняшнику Грут для технології Clearfield.

Про це компанія повідомил на своїй Facebook сторінці.

«Найурожайніший серед ІМІ-гібридів в лінійці Євросем з потенціалом 5,7 т/га. Технологія Clearfield забезпечує захист від вовчку соняшникового та дозволяє контролювати повний спектр бур'янів. Цей гібрид точно стане фаворитом в південних та південно-східних регіонах», — йдеться в повідомленні.

Насіння соняшника Грут — гібрид Євросем, що вирощується за технологією «Чисте поле»(Clearfield). Високопродуктивна культура сербського оригінатора НС Семе (Сербія). Гібрид соняшника Грут має толерантність до 5 рас вовчка. Насіння соняшника має потенціал врожайності 5,7 т/га. Олійність насіння Грут 49-51%. Вегетаційний період культури становить 110-115 днів. Гібрид стійкий до холоду, посухи та висипання насіння з кошика .

Насіння Грут випускаються в трьох видах технологічної передпосівної обробки: Основа, Оптимум і Преміум. Преміальна обробка посівного соняшника Грут значно підвищує підсумкову врожайність, так як дозволяє потенціалу культури розкритися повністю. Обробка Преміум Євросем включає три фунгіцидних протруйника (флудиоксоніл, металаксил-м, тирам), стимулятор росту на основі фітогормону і мікродобриво Євростім Преміум).

Переваги гібрида Грут:

Нагадаємо, що першу велику партію української рослинної олії нещодавно відправили з порту Клайпеди.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus