В Україні створили фонд відновлення хлібної галузі

В Україні розпочав роботу фонд відновлення хлібної галузі. Він створений для матеріальної та технологічної підтримки українських підприємств хлібобулочної та кондитерської галузі, які постраждали внаслідок російської агресії.

Про це пише «УНІАН»‎. 

Ініціатором створення фонду виступив виробник інгредієнтів для хлібобулочної та кондитерської промисловості «Пуратос Україна‎»‎.

Основною метою фонду є відновлення пошкоджених виробничих ліній та закупівлі сировини для виробництва. 

‎Головним критерієм отримання підтримки фонду є потенційний довгостроковий внесок підприємства хлібобулочної та кондитерської галузі у сталий розвиток України: збереження традицій, захист довкілля, використання локальної сировини. 

Відзначається, що важливим критерієм також є інвестування власних коштів підприємства у відновлення, що дозволяє мати синергію та довгостроковий ефект від фінансової підтримки фонду

«‎Усі українські підприємства хлібобулочної та кондитерської галузі будуть поінформовані про можливість отримання допомоги від фонду, про критерії відбору проектів, про форми та розміри запропонованої допомоги, про процедури співпраці з фондом. Всі зможуть подати заявки на отримання допомоги та, за умови відповідності критеріям відбору, зможуть отримати допомогу від фонду», — йдеться у повідомленні. ‎

Відзначається, що зі свого боку, фонд бере на себе зобов'язання регулярно публікувати звіти про реалізовані проекти, а також обов'язково проходити щорічний незалежний аудит та публікувати звіт у ЗМІ.

За детальною інформацією звертайтесь за телефоном: 067 654 24 10 — Олена.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus