Водії вантажівок ризикують зустріти Новий рік в черзі на україно-польському кордоні — Садовий

Водії вантажівок, які опинилися на українсько-польському кордоні, можуть зустріти там Новий рік. Вони проходять перевірку на двох митницях.

Про це написав міський голова Львова Андрій Садовий в Facebook.

«Черга з вантажівок на українсько-польському кордоні приблизно 30 кілометрів. Водії мають всі шанси зустріти тут Новий рік. Це ситуація, яка почалась після повномасштабного вторгнення і, попри обіцянки, ніяк не може розв'язатися‎»‎, — написав Садовий.

Відзначається, що мер обговорив проблему з керівником кабінету єврокомісара з питань транспорту в Євросоюзі Вальтером Гоетцом.

«‎Проблема у тому, що кожна вантажівка проходить 2 митниці: українську та польську. Але логічніше було б облаштувати один, спільний контроль»‎, — сказав Садовий.

Читайте також: «‎Дослідження Agrohub про вплив попередників на врожайність основних сільгоспкультур на 200 тис. га»‎

Нагадаємо, 15 грудня Держприкордонслужба України повідомила про уповільнення руху на кордоні з Польщею. Транспорт пересувається повільніше через велику кількість опадів.

Найдовші черги утворилися у Волинській та Львівській областях. Проте неперевантаженими залишаються прикордонні пункти Закарпатської та Чернівецької областей.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus