Гендиректор АФ П'ятихатська Олександр Поворознюк внесений до бази Миротворець

Олександр Поворознюк
Олександр Поворознюк, керівник та засновник ТОВ «АФ П'ятихатська», президент ФК «Інгулець»

Керівник та засновник «АФ П'ятихатська», президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк внесений до бази «Миротворець».

«Усвідомлені дії, спрямовані на розграбування України. Щиросердно зізнався в тому, що багато і довго грабував державу, хвалиться тим, що цим зробив свої статки», — вказується на сайті Центр «Миротворець».

Інформація про Олександра Поворознюка у базі «Миротворець»

«Центр «Миротворець» просить правоохоронні органи розглядати цю публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень», — заявили у громадській організації.

Читайте також: Олександр Поворознюк тепер не тільки аграрій — про інтернет славу, посівну та допомогу ЗСУ

Довідка: Центр «Миротворець» це український сайт та громадська організація, яка публікує дані про людей, що вважаються авторами сайту ворогами України, або «дії яких мають ознаки злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людини та міжнародного права». Сайт було створено в грудні 2014 р. українським політиком і активістом Георгієм Тукою.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus