Будівля, яку орендує МХП для Кулінарного центру, змінила власника

У Вишневому Київської області продали майновий комплекс, де розміщується Кулінарний центр МХП. Попри продаж нерухомості власником центру залишається МХП, адже навіть при зміні власника земельна ділянка й нерухомість, де розташований Кулінарний центр, залишається у компанії в довгостроковій оренді.

Про це Latifundist.com розповіли у компанії МХП.

«Земельна ділянка й нерухомість, де розташований Кулінарний центр, перебуває у компанії МХП в довгостроковій оренді. Власник ділянки й будівлі може вчиняти будь-які дії зі своїм майном, при цьому право довгострокової оренди залишається за МХП. З юридичної точки зору право користування майном у орендаря ґрунтується на договорі оренди й триває весь час дії договору, незважаючи ні на які обставини, у тому числі на зміну власника», — повідомляють в компанії.

Додамо, що у деяких ЗМІ з'явилася інформація, що МХП начебто продав свій Кулінарний центр.

В компанії зазначають, що розвиток Кулінарного центру — стратегічний напрям роботи МХП.

«Компанія перебуває на етапі трансформації в кулінарну, і Кулінарний центр є невід'ємною частиною цього процесу. Він розвивається: ми виробляємо там продукцію з доданою вартістю, запускаємо нові розробки, залучаємо інноваційні технології. Ще почали влаштовувати професійні експертні заходи для HoReCa, проводити майстер-класи, навчати наших м’ясних сомельє. Загалом Кулінарний центр працює як потужний осередок кулінарної експертизи України, і плани МХП й надалі його розвивати залишаються незмінними», — розповідають в МХП.

Компанія відкрила Кулінарний центр наприкінці червня 2021 року. Тут можна розробляти нові продукти, навчати кухарів, знімати телепрограми та тестувати страви. Наразі Кулінарний центр МХП продовжує працювати попри зміну власників нерухомості.

Нагадаємо, холдинги SCM Group, Kernel, МХП та Group DF переказали на потреби ЗСУ більше семи мільярдів гривень. допомоги.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus