PepsiCo використовує для заробітку в росії оригінальні українські бренди

Pepsi Cola використовує для заробітку в росії оригінальні українські бренди соків «Садочок» та Sandora. Зараз вони продаються з маркуванням «Сделано в России» не лише у рф, а й на ринках Білорусі, Грузії, Казахстану та інших країн.

Про це пише видання РБК-Україна.

«Досить казати, що за увесь минулий рік жодних реальних кроків з продажу заводів у росії помічено не було, а гучна новина про плани виходу PepsiCo з рф просто зникла з офіційного сайту компанії. Натомість у звіті за третій квартал 2022 року компанія прямо заявляє про продовження роботи в росії: «Ми продовжуємо надавати наші продукти в росії», — пише видання.

Зазначимо, що на початку березня 2022 року компанія заявила про припинення рекламної діяльності та виробництва напоїв у росії. Однак вже у квітні 2022 року PepsiCo анонсувала створення лінійки продукції спеціально для Росії «New Cola».

До того ж, для продуктів дитячого харчування, що вироблялись під російським брендом «Агуша», компанія придумала нове більш українське ім’я — «Агуня».

Нагадаємо, у лютому цього року у Миколаївській області відновив роботу заводи Pepsi Cola.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus