На BLACK SEA GRAIN & OIL-2023 обговорять перспективи нового сезону

Міжнародна Конференція BLACK SEA GRAIN & OIL-2023, що об’єднає професіоналів агробізнесу, відбудеться 14 вересня у Києві. Організатор — консалтингова агенція УкрАгроКонсалт.

Цього року, через війну, аграрний сектор України зазнав безпрецедентних змін протягом безпрецедентно короткого часу. Руйнування логістики та переробних потужностей, зростання сировинного експорту та розвиток нової експортної логістики, падіння цін українського ринку та маржі фермерів, замінування територій, посилення конкуренції з боку інших країн Чорноморського регіону  це неповний перелік проблем, що постали перед операторами аграрного ринку України.  

«Зустрічі на конференції BLACK SEA GRAIN & OIL саме у вересні 2023 р дадуть змогу розглянути та проаналізувати активні короткострокові та довгострокові тенденції нового сезону 2023/24. Ринок літа 2023 р — це абсолютно новий ринок, який вимагає вивчення його тенденцій і адаптації стратегій», — зазначають організатори.

Міжнародна Конференція BLACK SEA GRAIN & OIL. ШЛЯХ ДО ВІДНОВЛЕННЯ — це унікальні можливості для обговорення прогнозів, перспектив інвестицій, розвитку логістики та експорту для відновлення й розвитку аграрної галузі. 

Конференція об'єднає фермерів, промисловість з переробки зернових та олійних культур, агрохолдинги, продовольчі, насіннєві та агрохімічні підприємства, сектор фінансів та логістики, трейдерів та експортерів, для налагодження ефективної взаємодії між усіма гравцями продовольчого ланцюга.

РЕЄСТРАЦІЯ

УЧАСТЬ ЗІ СТЕНДОМ

СПОНСОРСЬКІ МОЖЛИВОСТІ

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus