Danone перейменує свої бренди в росії, щоб відновити інвестиції

Французька компанія Danone планує перейменувати свої бренди в росії, щоб відновити інвестиції в розвиток свого бізнесу в рф.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на повідомлення пресслужби компанії.

Згідно з повідомленнями, Danone перейменує в росії бренд «Активіа» на «АктиБіо».

Читайте також: Danone планує вивести з російського ринку свої міжнародні бренди

«У Danone пояснили, що локалізація бренду дасть змогу компанії відновити інвестиції в розвиток і підтримку галузі молочних продуктів у росії. У компанії зазначили, що продукти під новим брендом «АктиБіо» вироблятимуть на тих самих заводах і за тією самою рецептурою, що й продукти «Активіа», — пише російське видання Коммерсантъ.

Зазначимо, що 2 березня 2022 р. Danone зробила офіційну заяву, що не має наміру йти з російського ринку. Danone зазначила, що ключовим пріоритетом компанії на рф є співробітники, їхня безпека та підтримка безперебійної роботи бізнесу. Пізніше компанія опублікувала заяву на підтримку українського народу та усіх, «хто страждає від звірств війни». 

7 березня в компанії Danone повідомили про те, інвестиції у російське представництво будуть призупинені. 

У жовтні 2022 р. компанія повідомила про рішення передати контроль над своїм молочним бізнесом у росії. 

Нагадаємо, у лютому Danone запропонувала потенційним інвесторам контроль над частиною активів у росії з умовою зворотного викупу.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus