АГРОТРЕЙД зібрав врожай ріпаку з рекордною для компанії врожайністю

Група АГРОТРЕЙД отримала історичний рекорд врожайності озимого ріпаку на Сумщині. Загальний план зі збору озимого ріпаку цьогоріч виконаний на 120%. Це більше, ніж у 2022 році.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Найкраща родючість ріпаку на Сумщині, де компанія засіяла найбільші площі — 5.6 тис. га. Виконання плану у регіоні сягнуло 132%. Другою за результативністю стала Харківщина — 125%.

«Жнива озимого ріпаку вже завершені. Їх підсумок свідчить, що результати перевершили очікування. На одному полі на Сумщині навіть маємо історичний рекорд врожайності для компанії за всю історію — 4,86 т зерна з гектара! Ми з року в рік інвестували у землю, робили якісне удобрення, вносили захист високого рівня. Це і дало свій ефект. Звісно, чимало також залежить від прихильності природи. Там, де було все нормально з погодними умовами, врожайність вища. Де було менше опадів — нижча. Загалом результатами задоволені», — розповів директор агропромислового департаменту Групи АГРОТРЕЙД Олександр Овсяник.

Читайте також: АГРОТРЕЙД почав збір озимої пшениці на звільнених під час контрнаступу полях

Цьогоріч компанія засіяла озимим ріпаком 15 тисяч га земель. Наразі у розпалі збір озимої пшениці.

Нагадаємо, в деяких регіонах через перезволоженого ґрунту АГРОТРЕЙДу довелося змінювати структуру посіву і замінити яру пшеницю кукурудзою та соняшником.

Виконано за допомогоюDisqus