Внаслідок атаки росіян на порт Рені постраждало агропідприємство і резервуар з олією — джерело

Вночі 3 вересня російські терористи протягом 3,5 годин атакували цивільну інфраструктуру на півдні Одещини, повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

«22 ударних дрони знищили наші сили ППО.  Але є і влучання у припортову інфраструктуру. Постраждали два цивільних співробітники порту. Вони госпіталізовані», — Олег Кіпер написав у Telegram.

В період з 02:00-04:45 росіяни обстріляли місто Рені Одеської області. Попередньо війська рф запустили по місту 11 безпілотників, внаслідок чого постраждала припортова інфраструктура, повідомили джерела Latifundist.com.

Внаслідок атаки попередньо пошкоджений резервуар з олією та кран від резервуару. Крім того, росіяни влучили в агропідприємство, наразі встановлюються пошкодження.

Читайте також: росія знищила в Ізмаїльському порту 13 тисяч тонн зерна, призначені для Єгипту та Румунії

Як повідомлялося раніше, вночі 23 серпня росіяни три години атакували Одещину, внаслідок чого спалахнула пожежа та були пошкоджені зерносховища.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus