Виробництво свинини у Китаї зросло до 12,7 млн т у третьому кварталі 2023 року

Виробництво свинини у Китаї зросло на 4,8% у третьому кварталі 2023 р. у порівнянні з минулорічним показником, повідомила глобальний оглядач сільського господарства Thomson Reuters Карен Браун. Переробними підприємствами вироблено 12,69 млн т м’яса, що є найвищим показником за квартал за останнє десятиліття.

Традиційно виробництво свинини у Китаї (країна споживає половину світового обсягу свинини) у третьому кварталі року перевищує 12 млн т. У спеконтні літні місяці споживання свинини у країні падає у порівнянні з іншими періодами року.

«У січні-вересні виробництво свинини у Китаї збільшилося на 3,6% проти минулорічного до 43,01 млн т», — повідомляє Reuters з посиланням на дані Національного бюро статистики.

За 9 місяців 2023 р. переробними підприємствами було забито 537,23 млн свиней, що на 3,3% перевищує показники минулого року. Поголів‘я свиней у Китаї зросло до 442,29 млн голів у третьому кварталі поточного року.

Нагадаємо, що в Україні очікується зростання виробництва свинини на 4% у порівнянні з 2022 роком.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus