BEDNAR розробив три нові моделі сівалок

У 2024 році BEDNAR розширить асортимент моделей сівалок, призначених для посіву за різними технологіями.

Про це повідомили в пресслужбі компанії.

  • DIRECTO NO — сівалка для прямого посіву.

Сівалка DIRECTO NO має двокамерний бункер під тиском об’ємом 5 000 л. Також доступний під замовлення ще один додатковий висівний бункер ALFA DRILL, обємом 400 літрів. 

Гарантований тиск сошника сівалки — до 250 кг.

Сівалка прямого посіву DIRECTO NO має міжряддя 16,7 см. Сошники сівалки розташовані у два ряди, щоб забезпечити їх плавне проходження через велику кількість післяжнивних решток або рослинного матеріалу. 

Сівалка DIRECTO NO пропонує два варіанти внесення добрив. Вона має додаткове обладнання, що включає шнековий завантажувач для зручного наповнення двокамерного бункера та додаткові противаги, які збільшують вагу сівалки що гарантує збереження заданої глибини посіву та притискного тиску на сошники сівалки навіть у складних умовах.

Сівалка DIRECTO NO

  • MATADOR MO — сівалка для смугового посіву.

Сівалка MATADOR MO призначена для одночасного смугового обробітку ґрунту, внесення добрив у профіль ґрунту та висів основної культури, з робочою шириною 6 м. Агрегат оснащений двокамерним бункером під тиском загальним об’ємом 5 000 л. Крім того, сівалка може бути оснащена висівним апаратом ALFA DRILL 400 для посіву дрібного насіння або внесення мікрогранульованих добрив.

Читайте також: Агротехнології 2023: в Україні презентували провідні моделі сільгосптехніки Case IH та BEDNAR

Секція смугового обробітку ґрунту складається зі стійок з долотами. Окремі долота мають надійний гідравлічний захист NON-STOP з максимальною силою розчеплення 870 кг (максимальний підйом стійок у разі зіткнення з перешкодою: 30 см). Робоча секція доліт забезпечує якісний обробіток ґрунту, руйнування ущільнених шарів та перемішування пожнивних решток із ґрунтом.

Сівалка MATADOR MO

  • EFECTA CM — широкозахватна сівалка великої місткості та продуктивності.

Серія сівалок EFECTA CM розроблена для максимальної щоденної продуктивності з мінімальними втратами часу, необхідного для завантаження бункерів. Агрегат має великий двокамерний бункер з надлишковим тиском загальним об’ємом 12 000 л. Дві окремі камери розділені у співвідношенні 50:50. Бункер працює в зчіпці з висівною шиною, що має сошники з міжряддям 16,7 см.

Сівалка EFECTA CM спереду перед сошниками може бути оснащена додатковою секцією для обробітку ґрунту. Дана секція може оснащуватись або PROFI дисками, спеціально сконструйованими для якісного обробітку ґрунту смужкою, або TURBO диски, які працюють в одній лінії з сошниками сівалки. 

Сівалка EFECTA CM

«Усі сівалки BEDNAR мають чудове програмне забезпечення BEDNAR EASY CONTROL, розроблене власними інженерами-програмістами компанії. Програмне забезпечення забезпечує просте, прозоре та інтуїтивно зрозуміле управління окремими елементами сівалки. Сівалка може бути підключена до трактора через технологію ISOBUS або нею можна керувати за допомогою дисплея BEDNAR ISOBUS. Доступна серія дисплеїв з основними або розширеними функціями управління», — зазначили в компанії.

Нагадаємо, компанія BEDNAR встановила світовий рекорд, обробивши дискатором SWIFTERDISC XE 18400 MEGA 769,36 га за 24 години. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus