Компанія BEDNAR встановила світовий рекорд, обробивши 770 га за 24 години

Компанія BEDNAR встановила світовий рекорд, обробивши дискатором SWIFTERDISC XE 18400 MEGA 769,36 га за 24 години. 

Про це повідомили в пресслужбі BEDNAR.

«24-ГОДИННИЙ РЕКОРД» компанія BEDNAR організувала у співпраці з румунським представником BEDNAR і JOHN DEERE, IPSO Agricultură. Рекорд встановлювали використовуючи тандем з трактора JOHN DEERE 9RX 640 і дискатора SWIFTERDISC XE 18400 MEGA. 

«Ця подія сталася в Румунії в середині липня, поблизу міста Слатіна на півдні країни. Фермерське господарство OLT PIESS SLATINA надало умови для спроби побити рекорд. Румунію обрали завдяки великим полям, якими володіють місцеві господарства. Щоб показати реальні можливості та потенціал агрегата, рекорд проводився на шести різних полях, де нещодавно збирали пшеницю, озимий ріпак і горох. Найбільше поле, де працював SWIFTERDISC під час заходу, мало площу 161,36 га», — йдеться у повідомленні.

Попередній рекорд був встановлений у 2007 році — 644 га.

Середня продуктивність становила 32,6 га на годину, а витрата палива — 3,1 літра на гектар за чистий час 23 години 36 хвилин. За цей час тандем техніки проїхав 450,7 кілометра, а загальна витрата пального досягла значення 2355,6 літра.

Читайте також: Агротехнології 2023: в Україні презентували провідні моделі сільгосптехніки Case IH та BEDNAR

На дискаторі була встановлена робоча глибина 7 сантиметрів. Час простою, необхідний для проведення технічного обслуговування та заправки, становив лише 24 хвилини. Водії мінялися під час роботи, наприклад, під час розвертання техніки в кінці поля.

«Для спроби побити рекорд SWIFTERDISC XE 18400 MEGA оснастили агресивними дисками спеціальної форми діаметром 560×5 мм і заднім котком V-RING діаметром 630 мм з чистиками. В стандартній комплектації даний агрегат має гідравлічне регулювання робочої глибини зі зручним фіксуванням за допомогою гідравлічних кліпс», — додали в компанії.

На Дні поля УКАБ «Агротехнології 2023» презентували і BEDNAR TERRALAND разом із трактором CASE IH Puma 225, а також дисковий лущильник BEDNAR SWIFTERDISC з високою робочою швидкістю.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus