USAID АГРО фінансуватиме інтеграцію українських ветеранів в сільське господарство

USAID АГРО надасть 18,2 млн грн співфінансування, щоб українські ветерани мали можливість інтегруватися у сільське господарство.

Про це повідомляє пресслужба USAID.

«USAID АГРО оголошує конкурс для 2-3 проєктів (6-9 млн грн співфінансування для кожного), для розробки та впровадження ефективних моделей інтеграції ветеранів в агро», — йдеться у повідомленні.

Проєкти повинні сприяти зайнятості ветеранів у агросекторі. Цьому може сприяти підвищення кваліфікації, перекваліфікація для подальшого працевлаштування, а також розвиток самозайнятості, започаткування та розширення власного бізнесу в агро. 

Читайте також: Українські аграрії отримають 14 тисяч тонн добрив за програмою USAID АГРО

Дедлайни:

  • до 18:00, 14 листопада 2023 р. — зареєструватися для участі у передзаявочному онлайн-семінарі (електронна адреса: agro.subawards@chemonics.com)
  • 15 листопада 2023 р. з 14:30 до 16:30 проведе передзаявочний онлайн-семінар
  • не пізніше 18:00, 21 листопада 2023 р. для подання запитань щодо участі у цьому конкурсі
  • не пізніше 18:00 за місцевим часом 04 грудня 2023 р. — кінцевий термін подання заявок (технічна пропозиція, бюджет і супровідні документи).

Здобуття нової спеціальності або отримання бізнес-навичок, які б враховували особливості та навички ветеранів, сприятиме їхньому поверненню в цивільне життя. Це також допоможе зменшити дефіцит робочої сили, особливо в аграрному секторі. 

Повний опис технічного завдання — за посиланням.

Нагадаємо, агрокомпанії, які мають негативні фінансові показники, можуть отримати товарний кредит за програмою товарного кредитування мікро-, малих та середніх агровиробників «Фермер, є кредит», яку реалізовує дистриб’ютор ЗЗР, добрив та насіння «Агро Арена» за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО).

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus