Після перемоги українські корми для тварин будуть користуватися попитом і на європейському ринку — думка

Засновник ГК «Крамар», яка займається виготовленням комбікормів для тварин, Олександр Крамар високо оцінює технології виготовлення комбікормів на своєму підприємстві і впевнений, що після перемоги український продукт буде користуватися попитом і на європейському ринку.

Про це йдеться в матеріалі «Від зернини до готового комбікорму для птиці, свиней, ВРХ і навіть екзотичних тварин. Залаштунки виробництва заводу Крамар» на Latifundist.com.

«Як тільки закінчиться війна, прийдуть інвестиції, бізнес знайде виходи дуже швидко. Бізнесу важливо не заважати. Дати умови, й щоб ці умови були прозорі. Тоді ми наздоженемо Європу дуже швидко. У нас всі технології є. Може не так масово, як в Європі, але вони є. І наздогнати їх — це справа навіть не років, а місяців», — каже Олександр Крамар.

Читайте також: Виробник кормів з Дніпропетровщини впроваджує нові технології і напрями

ГК «Крамар» виробляє корми та кормові суміші для бройлерів, індиків, качок, гусей, перепелів, свиней, кролів, ВРХ, риб і навіть равликів. З початку повномасштабного вторгнення підприємство зазнало обстрілів та руйнувань (дронами було атаковано стратегічні об’єкти зернові ангари), та попри це, продовжує працювати над розширенням напрямків роботи.

Нагадаємо, компанія планує будівництво двох заводів з виробництва комбікормів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus